Caroline Krul Coaching & Interim management - Senior Loopbaan professional & HR Interim-manager
 
 
Aanpak


Sinds 2011 ben ik gevestigd als senior loopbaan professional in Leiderdorp. Maar mijn clienten bevinden zich in de gehele Randstad. 
Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van 45+ naar (leuker) werk, van werk naar werk, outplacement, meer uren/vaster contract. Veel mensen benaderen mij rechtstreeks, maar ik werk ook in opdracht van bedrijven.


Wat mij onderscheidt is dat ik nog regelmatig werk als Interim (HR/Algemeen) manager en op die manier voeling heb met de praktijk. Ook zet ik waar nodig mijn grote netwerk in. Veel mensen hebben immers lang niet meer gesolliciteerd en/of hebben niet zoveel contacten meer. 

Mijn aanpak werkt! Vrijwel al mijn cliënten zijn (weer) aan het werk! Niet altijd in de richting die ze idealiter zouden wensen of voor exact het salaris dat ze ambieren, maar ze hebben weer 'een voet tussen de deur' van de arbeidsmarkt. Van daaruit kun je je weer geleidelijk verbeteren.


Interesse?
Neem contact met mij op, dan bespreken we tijdens een kopje koffie uw mogelijkheden om weer aan de slag te gaan.Wie weet tot ziens en VEEL SUCCES!


Publicaties & RTV
De kansen van 45plus werkzoekenden op de arbeidsmarkt.