Caroline Krul Coaching & Interim management - Senior Loopbaan professional & HR Interim-manager
 
 
Aanpak


Sinds maart 2011 ben ik gevestigd als senior loopbaan professional (CMI-C en Noloc gecertificeerd). Mijn specialisatie is het in maximaal 6 maanden naar betaald werk begeleiden van 45plus. Dit kan gaan om mensen die al (langere) tijd werkzoekend zijn, of mensen die op het punt staan hun baan te verliezen. Veel mensen benaderen mij rechtstreeks, maar ik werk ook in opdracht van bedrijven.


Mijn zeer praktische aanpak kent 2 fasen:

- zo snel mogelijk aan het werk / 'brood op de plank'
- vanuit een werkende situatie, eventueel nadenken over de 
   passies/idealen voor de langere termijn.


Onderzoek leert dat zo snel mogelijk aan het werk, het best lukt door  te zoeken in het directe verlengde van je opleiding & werkervaring.
Naast uiteraard excellente sollicitatiematerialen (CV, brief, social media profielen) op basis van een uitgekiende Personal Branding strategie. Dit betekent dus dat langdurig nadenken over innerlijke drijfveren, dromen & idealen in deze aanpak, wordt doorgeschoven naar fase 2.

Wat mij onderscheidt van veel collega's is dat ik ook mijn eigen grote netwerk inzet. Zowel via LinkedIn (+500) als Twitter (+ 3000). Veel werkzoekenden hebben immers al lang niet meer gesolliciteerd en hebben niet zoveel contacten meer. Of vinden solliciteren gewoon 'eng'. Door het regelen van oriënterende gesprekken, doen cliënten weer ervaring & zelfvertrouwenop met het voeren van gesprekken, het sparren over hun CV en toekomstige loopbaanmogelijkheden

Tot op heden mag ik niet klagen over het succes van mijn aanpak.
Veel van mijn cliënten zijn aan het werk! Niet altijd in de richting die ze gedacht hadden of voor het salaris dat ze graag zouden willen, maar ze hebben 'een voet tussen de deur' van de arbeidsmarkt. En van daaruit, kun je je positie langzaam aan weer verbeteren.


Interesse?
Neem contact met mij op, dan bespreken we tijdens een kopje koffie uw mogelijkheden om weer aan de slag te gaan.Wie weet tot ziens en VEEL SUCCES!Publicaties


  • De kansen van 45plus werkzoekenden op de arbeidsmarkt.


 

Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint